Torstai 21.7.2011

 

 

 

Aamulla kahdeksalta lämpötila 30, joten meri kutsui. Siitä huolimatta uinnin jälkeen tuli kylmä, kun jostain ilmestyi varsin kova tuuli. Tosin ihan yhtä äkkiä tuuli tyyntyi ja totuttu kuumuus palasi.. juotiin siinä sitten aamufrappeet altaalla ja sen jälkeen haettiin leipomosta tiropitat ja leivos aamupalaksi - varsin terveellistä :) Aamupala oli sen verran täyttävä, että missään vaiheessa ei kummallekaan tullut edes mieleen lounas...

 

Mä vietin tuttuun tapaan päivää altaalla höpisten Monan ja monen muunkin kanssa... jostain syystä nukkumatti väijyi mua kotosalla ja otin sitten tunnin torkut, joista jäin heti ylös mennessäni kiinni, kun unirypyt poskella paljasti kaiken... join sitten päivän toisen aamufrappeen ja jatkoin juttua norjalaisten kanssa.

 

Kahdeksalta juotiin iltaouzot ja sitten Mona, Anastasis ja me pakkauduimme P:n autoon ja hurautettiin Zisiin. Hetken päästä oli tuttuun tapaan pöytä täynnä ruokaa. Juttua riitti laidasta laitaan ja saimme jopa tartutettua innostuksen kreetalaiseen musiikkiin eteenpäin :) Pilkkopimeässä yössä sitten reippaina kävelimme kotiin ja moikkailimme tuttuja vähän joka puolella. Aamuyöstä oli sitten mukava kellahtaa vatsansa viereen nukkumaan..

 

 

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai