Tiistai 5.7.2011

 

 

 

Alkuperäinen suunnitelma oli lähteä kaupungille huinimaan, mutta hammas pisti suunnitelmat uusiksi. Aamua vietettiin altaalla tuttuja treffaillen ja odotellen Monan mulle varaamaa lääkäriaikaa. Tiropitojen jälkeen lähdettiin päiväkävelylle kohti Dental Smileä. Askel askeleelta mun paniikki kasvoi, sillä hammaslääkäri on yksi pahimmista paikoista, jonka tiedän... Ei siinä Monan vakuuttelut ystävällisestä ja pätevästä henkilökunnasta paljoa lohduttanut! Ennakko-odotuksista huolimatta paikka oli todella upea ja aurinkoisesti hymyilevä virkailija tarjosi ensimmäiseksi vettä ja mehua ja vasta sen jälkeen esitietolomakkeen täytettäväksi. Vastaanottohuoneessa sain puudutuspiikin ja hammas korjattiin - sen verran tuli lääkärin kanssa höpistyä, etten ehtinyt edes seinällä roikkuvaa telkkaria katsoa, saatika sitten panikoida operaation takia... 80€ homma maksoi, vakuutus ei tosin sitä korvannut, kun kyseessä ei ollut tapaturma.

 

Käveltiin katuja ristiin rastiin ja lopulta mentiin mehulle Entasikseen. Hetken istuttuamme käveltiin kaupan kautta kotiin ja Monan kanssa höpöttämään - tai siis Mona höpötti ja mä sössötin puutuneen naamani kanssa :) Kuulin siinä samalla, että meidän torstaiksi suunnittelema reissu Mylopotamokseen Stelios Bikakisen konserttiin tulis maksamaan satasen verran sikäli mikäli taksilakko ei alkaisi... päätettiin unohtaa se reissu ja kehitellä jotain muuta.

 

Puudutuksen vihdoin laannuttua syötiin erittäin myöhäinen lounas kotosalla ja sitten mä jatkoin juttuani Monan kanssa aina siihen asti, kun oli aika valmistautua syömään. SItä ennen kuitenkin Bobby innostui politikoimaan ja miettimään jopa kolmannen maailmansodan mahdollisuutta ihmisten eriarvoisuuden ja elämän epätasapainon vuoksi. Lissun puhelu pelasti meidät pidemmältä keskustelulta ja päästiin karkaamaan syömään. Monan suosituksen perusteella suunnattiin Egliin lähelle Missiriaa ja se kyllä kannatti. Syötiin alkuun saganakia ja tomaatti-sipulisalaattia ja pääruoaksi juvetsia ja grillattua kanaa. Juvetsi oli varmaankin paras syömäni :)

 

 

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai