Perjantai 8.7.2011

 

 

 

Hotelli hiljeni aamulla, kun sinne jäi meidän lisäksi vain 2 ihmistä. Me nautimme hiljaisuudesta ja rauhasta käytyämme ensin meressä aamu-uinnilla. Syötiin aamupalaksi toastit ja vaan oltiin ja höpötettiin.

 

Puoli kahden aikaan tuli uudet asukit, ei yhtään tuttua ja onneksi vain 2 lasta. Alta viiden minuutin oli ensimmäinen uusista altaalla hotellin pyyhkeen kanssa ja hetken päästä seuraava samasta seurueesta omien eväiden kanssa... me mentiin alas syömään ja takaisin tultuamme oli altaalla suorastaan ruuhkaa, kun kaikki oli uimassa :) Meni hetki, niin höpötettiin huoneen 114 poikien kanssa kuin vanhat tutut - terkkuja M ja T :)

 

Juttelin Monan kanssa Spinalongalle menosta ja mulle luvattiin kertoa huomenna kaikki mahdollinen asiasta - ei kuulemma ole kovin kannattavaa lähteä sompailemaan paikallisbusseilla sinne asti ja yrittää tulla vielä kotiin yöksi... jäädään siis odottelemaan Monan infopakettia asiasta.

 

Iltaouzojen jälkeen mentiin Tropicaliin syömään. Listalta löytyi saganakia, horiatikia, gyrosta ja pastitsiota. K. istuskeli meidän kanssa pitkän aikaa ja parannettiin maailmaa oikein urakalla. Mä meinasin jo nukkua pystyyn, mutta viinilasi vain täyttyi... siga siga, kun mieli teki nukkumaan :)

 

 

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai