Keskiviikko 20.7.2011

 

 

 

Mun mantinadan julkaisupäivä, A:n synttärit ja illalla Malamaksen konsertti - ei voi olla kuin hyvä päivä!

 

Aamulla lähdettiin isompaan leipomoon ja matkalla todettiin, ettei taksit kulje vieläkään... ei siis luonnonpuistoa tänäänkään. Leipomosta mukaan löytyi hauska suklaahiirileivos, ihan sopiva synttäriyllätys.

 

Aamupalaksi syötiin toastit altaalla ja siinä me aamupäivää muutenkin taas vietettiin. Päivä oli jälleen todella kuuma, joten mikäs siinä varjossa istuskellessa päivästä nauttien.
Nälän alkaessa vaivata siirryimme naapuriin lounaalle hiiri kainalossa... päivänsankari makas selällään lattialla, onneks jalat sentään liikkui, niin tiesimme herran sentään olevan hengissä :) Halausten kera siinä sitten χρωνια πολλαt toivoteltiin ja taas oli naama ruvella sängestä... Pöytään päästyämme A istahti seuraamme ja kovin teatraalisesti mulle lausuttiin mantinada. Sain sen myös kirjoitettuna ja selityksenkin sain kohtaan, jota en ymmärtänyt. Teksti oli varsin hyvä ja siitä löytyi juuri se ajatus, jota hain :) Lounaaksi syötiin salaatit ja jumalattoman suuret ouzot...

 

Alkuillasta hypättiin bussiin ja mentiin kaupunkiin. Käveltiin hetki vanhassa kaupungissa ruokapaikkaa etsien, mutta kun kello oli vielä niin vähän, ei mikään oikein jaksanut kiinnostaa. Lopulta päädyttiin mezeiden ääreen Plateialle, vaikkei oikein vielä ollut edes nälkä. Oli kuitenkin pakko syödä jotain, sillä konsertin jälkeen olis jo nääntynyt nälkään. Ei sitten tullut siinäkään vaiheessa vielä mieleen, että kaikkihan ne konserttiin menee omien eväidensä kanssa...

 

Yhdeksän aikaan treffattiin Lissu linnoituksella ja saatiin varsin hyvät paikat. Konserttikin alkoi yllättäen jo puoli kymmeneltä. Musiikki oli varsin hyvää ja porukkaa oli paljon. Mulle Malamas oli melko vieras artisti, ainakin siihen asti, kunnes Prigkipesa alkoi soimaan... konsertti kesti yli kolme tuntia - Malamas oli varsin upea ja myös muutaman laulun esittänyt Mariella Kana sai aikaiseksi kylmiä väreitä yön kuumuudessa!

 

Yhden aikoihin raahauduttiin alas linnoitukselta, hyvästeltiin Lissu ja vesipullon oston jälkeen käveltiin kotiin.

 

 

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai