Keskiviikko 6.7.2011

 

 

 

Nähtyäni yön painajaisia räjähtelevistä hampaista nousin ylös ennen kahdeksaa. Tuntia myöhemmin lähdettiin ekaa kertaa kävelemään kaupunkiin :) Matkalla tuttuun tapaan tutkailtiin uusia paikkoja ja todettiin pari vanhaa paikkaa kadonneeksi ja vastaavasti tietty löydettiin pari uutta paikkaa. Pysähdyttiin Meliin toastille ja mehulle - siellä ei ollut mikään muuttunut. Samat rouvat istuivat kahvilla ja sama tarjoilijatyttö otti tilauksen vastaan. Ihan kiitettävän kauan siinä tuli istuttua ja ohikäveleviä ihmisiä katseltua ennen kuin jatkoimme matkaa.

 

Mutkiteltiin katuja samalla ikkunaostoksia tehden samalla kulkien kohti kultasepänliikettä, jossa viime kesänä oli se aivan upea risti. Tietystikään sitä ei enää ollut, joten jatkettiin ikkunaostoksia. Soulioun toisesta päästä sitten löytyi liike, josta risti ketjuineen löytyi - kelta- ja valkokultaa. Isäkin shoppaili tuliaisia kotiin, joten varsin onnistuneen aamupäivän jälkeen palkitsimme itsemme reissun ekoilla Galerossa nautituilla frappeilla. Ansaitun tauon jälkeen matka jatkui Avraan salaattilounaalle ja sieltä reippaina kävelimme kotiin ja molskahdimme altaaseen.

 

Taksit on edelleen lakossa, joten alkuillasta lähdimme kaupunkiin bussilla, kun sellainen vihdoinkin melkein tunnin odottelun jälkeen paikalle ilmestyi. Lissun luona oli melkoinen hässäkkä, kun isolla porukalla pöytää katettiin ja höpistiin sekaisin suomeksi, englanniksi ja kreikaksi. G. oli kokannut todellisen herkkuaterian, papuja, lammasta, horiatikia, vlitaa ja pikkukaloja. Ruoka oli todella hyvää ja 10-henkinen seurue varsin mukava. Pojat hauskuutti tyttöjä ja me höpistiin omiamme, kunnes kaikki innostuimme erilaisista loruista ja kielistä yleensä. Siinä sitten "paksu pappi söi paksuja papuja"... ruoan jälkeen herkuteltiin vielä melonilla ja rakilla ja taidettiin me hiukan viiniäkin maistaa...

 

Me poistuimme paikalta kesken illan ehtiäksemme viimeiseen bussiin. Saimme mukaamme vielä saattajan, että löydämme bussipysäkille rakennustyömaan läpi... bussista saimme jopa istumapaikan, mutta kotipysäkillä auto oli jo sen verran täynnä, että poispääsy ei ollut ihan helppoa..

 

 

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai