Tiistai 29.6.2010

 

 

 

Aamukävely ei alkanut kovinkaan lupaavasti, kun heti ensimmäiseksi rantakadulla näimme puolikkaan kissan...

 

Kävelimme satamaan ja varasimme liput Dolphinille, jonka risteilylle olimme menossa. Lipputoimiston tyttö hämmästytti mut kirjoittamalla virheettömästi mun nimen papereihin ja tyttö kuitenkin oli kreikkalainen... liput ostettuamme menimme Savodoriin aamupalalle.
Vesibussi lähti klo 11.30 ja suuntasi kohti itää ja siellä oleville luolille. Matkassa ei ollut montaakaan ihmistä, joten maisemia pääsi ihastelemaan joka suunnalta... merituuli vilvoitti mukavasti, joten edes auringonpaisteessa ei päässyt tulemaan kuuma :) Kotimatkalla kiersimme viellä Fortezzan taakse ennen paluuta satamaan. Hiukan alle 2 tuntia kestänyt meriretki oli just sopivan mittainen ja nyt on sitten nähty kaupunkia mereltäkin päin.

 


Luonnon muovaama portti

 

Reippaina käveltiin kotiin ja jotenkin päädyttiin suoraan lounaalle Alkisille... tai siis ensin meidät huikattiin ouzolle, kun se on "very good this time of day" :) Syötiin salaatit ja mentiin sitten altaalle vaihtamaan kuulumisia sekä Monan että Tamperelaisten kanssa ja jotenkin sitten olikin jo ilta ja meinas melkein tulla kiire meidän "iltatreffeille". Istuttiin Tamperelaisvahvistusten kera ouzolla ennen siirtymistä Tropicaliin. Ruokalistalta löytyi tällä kertaa saganakia, salaattia ja pastitsiota - maltoin kerrankin olla syömättä moussakaa... oli varsin mukava ilta, kiitos seurasta A, R ja O :)

 

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai