Sunnuntai 27.6.2010

 

 

 

Heräsin aamulla kirkonkellojen pimputukseen ja niitten säestyksellä join frappeeta ja appelsiinimehua parvekkeella :)

 

Reilua tuntia myöhemmin lähdettiin kiipeämään hautausmaalle. Matkalla nähtiin kilejä, koiria, raakoja viikunoita ja oliiveja sekä pienen pieniä kissavauvoja, joita varten oli pakko pysäyttää liikennettäkin, että pääsevät turvallisesti kadun yli... kotimatkalla poikettiin leipomossa ostamaan tiropitoja lounaaksi, joka nautittiin parvekkeella.

 


Hautausmaalta

 

Herkullisen lounaan jälkeen uikkarit päälle ja rantaan. Jotenkin tuntui heinäkuinen merivesi kovin kylmältä, kun oli tottunut loppukesän todella lämpimään veteen. Kauaa ei siis meressä molskittu vaan siirryttiin altaalle paistattelemaan päivää ja jatkamaan jutustelua Monan kanssa.

 

Illalla oli tarkoitus lähteä voltalle ja kuvaamaan auringonlaskua, mutta molemmista myöhästyttiin, kun jäätiin ouzolle Tamperelaisten kanssa... lopulta sitten hypättiin taksiin ja ajettiin keskustaan. Suuntana oli taverna Othonas, josta huhujen mukaan löytyy mansikkakanaa. Listalta löytyi ko. ruokalaji, jota olen metsästänyt 11 vuotta nähtyäni sitä kerran ruokalistalla... sen lisäksi päivällinen koostui juusto- ja kesäkurpitsapalloista, dakoksesta ja punaviinistä. Mansikkakanaa kyllä kannatti odottaa, se oli todella herkullista :)

 

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai