Lauantai 26.6.2010

 

 

 

Heräsin yöllä kerran, kun olin unohtanut sammuttaa ilmastoinnin ja mulla oli kylmä... aamu kuitenkin valkeni auringon paistaessa pilvettömältä taivaalta, joten oli ihan mieletön fiilis istua parvekkeella frappeeta juoden. Loman eka aamu on aina jotenkin niin ihana...

 

Yhdeksän pintaan treffattiin altaalla ja lähdettiin kävelemään. Käveltiin rantaan pitkin kaupunkiin ja päädyttiin Meliin aamupalalle. Siitä oli sitten hyvä jatkaa matkaa eteenpäin. Arkadioun varrelta mukaan tarttui sähkökäyttöinen frappe-sekoitin ja aurinkolasit... käveltiin satamaan asti ja väisteltiin sisäänheittäjiä aina siihen asti, kunnes Fortezza Cafeesta meitä huhuili tuttu näky, Mario on sielläkin töissä :) Jäätiin sitten sinne frappeelle ja vaihtamaan kuulumisia sekä ihmettelemään maailman menoa. Virkistävän tauon jälkeen jaksoi taas lähteä huinimaan kotiin päin aina välillä kaupoissa huinien. Kotiin päästyä oli lounas-aika, joten jääkaapista lounasaineet esiin ja parvekkeelle syömään.

 

Loppupäivä meni altaalla ja Monan kanssa jutellen. Loman velvollisuudetkin tuli täytettyä eli kortit kirjoitettua :)

 

Illalla treffattiin taas altaalla ja kun naapurista rupesi kuulumaan musiikkia, oli aika siirtyä sinne. Alkisilla oli täyttä, mutta meille järjestyi pöytä ja se täyteen ruokaa ja juomaa... Eleni passas meitä koko illan kuin kuninkaallisia isännän mököttäessä sisällä... musiikki oli kuitenkin hyvää ja vierailevan solistin lauluäänikin varsin mukava. Erittäin mukava ilta siis, vaikkei ohjelmisto viime vuodesta ollut muuttunut mihinkään - jopa välispiikit tais olla samoja ;)

 


Alkis' Taverna

 

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai