Keskiviikko 7.7.2010

 

 

 

Parin laiskotellun päivän jälkeen lähdettiin aamulla kävelemään kaupunkiin ja jäätiin Meliin aamupalalle. Jotenkin aamupala lipsahti herkuttelun puolelle, kun pöydästä löytyi myös baklavaa ja kantaifi... pidemmän aikaa siinä tuli istuttua, kun ei niin täydellä vatsalla jaksanut lähteä liikenteeseen.

 


Terveellinen aamupala

 

Huinittiin vanhassa kaupungissa kauppoja kierrellen ja pääasiassa valokuvaten. Myös kotimatka tuli valokuvattua melko tarkkaan, kun kuljettiin koko matka pää- ja rantakadun välistä katua... aamupalasta kotiinpaluuseen saatiin aikaa kulumaan yli 5 tuntia, joten hetki siinä tuli käveltyä.

 

Iltapäivällä Mona hätisti meidät ylös altaasta huhuillessaan mun ovella kulho kädessään... kulhosta paljastui fasoladaa, jonka sitten nautimme parvekkeella :) Herkkua oli! Lopulta saimme vielä moitteet siitä, että palautettiin kulho tiskattuna, ei lomalla kuulemma tarvitse tiskata - ihan kun meitä sitten kuuluisi ruokkia kaikissa mahdollisissa käänteissä, mutta minkäs teet... se vaan on niin Monamaista!

 

Alkuillasta istuttiin altaalla "with medicine" ja yhdeksän jälkeen mentiin Alkisille, joka oli ihan täynnä. Meille raivattiin tilaa, mutta jäätiin ilman stifadoa, joka oli myyty loppuun:( Olihan kanasouvlakikin hyvää :) Illan mittaan tuli sitten oteltua Suomi-Hollanti maaottelu hasaposervikossa ja Suomi voitti! Koville se otti, kun oli ihan hippasen verran kuuma ja lattia ihan järjettömän liukas serveteistä ja lautastenpalasista. Musiikki jatkui normaalia pidempään eikä edes poliisit käyneet hätyyttelemässä. Kotona istuttiin vielä Bobbyn kanssa altaalla ja nukkumaan mentiin joskus aamuyön tunteina.

 

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai