Torstai 13.8.2009
 

 

Aamulla kömmin alakertaan valmiiseen aamupalapöytään - todellista luksuspalvelua :) Sitten vaan kamat kasaan ja hyvästelyjen jälkeen nokka kohti lentokenttää. Kentällä piti tulostaa automaatista paperit, mutta automaatti toimi ihan yhtä hyvin, kuin web-check-in, joten tiskille sitten päädyin kuitenkin. Seuraavien jäähyväisten jälkeen frappeelle ja hetken huinimisen jälkeen kentän toiseen päähän lähtöportille.

 

Aegean Airlinesin koneeseen päästiin ajallaan klo 13.30. Nousun jälkeen aurinkoisesti hymyilevä henkilökunta tarjosi juotavaa kera keksien ja heti sen jälkeen sitten jo laskeuduttiinkin Iraklioniin, etuajassa! Ennen kolmea istuin jo taksissa matkalla kotiin!

 

Neljältä olin kotona Monan halattavana ja tuntui siltä, kuin en olisikaan ollut poissa kolmea vuotta! Mona syötti ja juotti matkalaisen, reilut 3 tuntia siinä sitten meni ennen kuin edes huomasin... Käväisin pikaiseen kaupassa ja matkalla ehdin jo A:n halattavaksikin. Illaksi sovittiin treffit Lissun kanssa hotellille, joten jäi aikaa vaihtaa muutama sana Suomen kuulumisiin.

 

Yhdeksän jälkeen ilmestyi paikalla uusi tuttavuus Silja tuoden samalla rantapyyhkeen mulle lainaan. Hetken päästä ilmestyi paikalle myös Lissu ja sitten naiskolmikko suuntasi kohti Tropicalia. Veljekset toivottelivat tervetulleeksi takaisin ja kantoivat ouzoa pöytään. Syötiin moussakaa, saganakia, horiatikia ja paistettua kesäkurpitsaa. Hyvää oli, kuten aina! Puhuttavaa riitti monen tarinan verran ja kaikenlaisia suunnitelmiakin tehtiin seuraavien päivien varalle. Ruoan jälkeen Silja lähti kotiin ja me mentiin Lissun kanssa vielä drinksulle ja jatkamaan juttua Iriniin. Aamuyöstä sitten palailin kotiin.

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai