Tiistai 25.8.2009

 

 

 

Aamun leipomo- ja kauppareissu tuotti mukavan yllätyksen - rannassa oli vihreät liput ekaa kertaa viime keskiviikon jälkeen! Säntäsin ostosten kanssa kotiin, pakkasin rantakamat ja lähdin S:n ja O:n kanssa rantsuun. Molskittiin meressä aurinkolaseista kiinni pitäen ja katoavia uikkareita naureskellen. Viitisen tuntia myöhemmin mä siirryin C:n seuraan altaalle ja siinä se päivä sitten menikin.

 

Auringonlaskun aikaan C ilmestyi visiitille ja lähdettiin siitä sitten kaupunkiin. Käytiin levy-Jorgoa moikkaamassa ja mentiin sitten Loggiaan syömään. Horiatikia ja kanasouvlakia sekä retsinaa... jälkkäriksi mizithiriaa ananaksella :) Loggiasta mentiin Galeroon drinksulle ja sieltä sitten vielä rantakadulle huinimaan. Matkalla naurettiin yhteisiä vanhoja reissuja ja menneitä hetkiä nyt typötyhjässä My Placessa - you, me, my place-lause oli 10 vuotta sitten ihan hitti :)
Tuntemattoman Sotilaan aukiolta hypättiin taksiin ja edelleenkin vanhoja perinteitä noudattaen annettiin määränpääksi Irini. Juotiin drinksut ja fiilisteltiin kaikenlaista ja naurettiin ihan kippurassa. Yö päättyi sitten jossain vaiheessa altaalle.

 

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai