Tiistai 11.8.2009

 

Päivän "toimintasuunnitelman" tekeminen aamupäivällä hiukan kesti, sillä vasta iltapäivän puolella päästiin ovesta ulos..
Turistia kierrätettiin Isthmiassa ja Korinttissa, josta poimimme kyytiin gyrokset. Kotiin palattiin vielä Loutrakin kautta ja kanavakin tuli ylitettyä maisemareittiä.

 

Ruoan jälkeen naiset pakkautuivat autoon ja siirtyivät tyynelle Grifi-rannalle, jossa tuuli niin, ettei vaatteet meinanneet päällä pysyä... jokunen tunti siinä vierähti rantaelämästä nauttien ja suolantahraamien aurinkolasien takaa maisemaa ihaillen. Hiukan ennen auringonlaskua ajeltiin katsomaan lähistöllä riehuneitten metsäpalojen tuhoa - ei ollut kovinkaan kaunista katseltavaa...

 

Suihkun ja siistiytymisen jälkeen 5 tyttöä lähti illaksi tyhjähköön Kyra Vrisin puistoon, jossa on aina tosi paljon ihmisiä... näin ne turistia sitten huijasivat koko päivän, mokomatkin ulkomaanelävät! Siinä se ilta sitten vierähti lihansyöjätyttöjen kanssa albaaneja ja muuta maailman menoa ihmetellen. Kotona sitten tyhjennettiin korvia, katseltiin valokuvia ja juteltiin ja taas kello oli aamun puolella, kun nukkumaan mentiin.

 

Roskis Grifi-rannalla

 

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai