Maanantai 17.8.2009

 

 

 

Heräilin kahdeksan aikoihin ja vajaata tuntia myöhemmin olin jo kävelemässä kaupunkiin, kun tuuli tänäänkin esti rantapäivän vieton. Perinteisesti kävin Savodorissa aamupalalla ja kurvasin siitä sitten kaupunkiin. Kävin ihmettelemässä uutta platiaa ja mietin miten se on mahtunut keskelle vanhaa kaupunkia... välillä istuskelin mehulla ja sitten lähdin levy-Jorgon luo shoppailemaan. Eka vartti kinattiin siitä onko mun edellisestä käynnistä aikaa vuosi vaiko kolme, sitten ruvettiin laulamaan ja valitsemaan levyjä, sitten syötiin ja juotiin ja lopulta paria tuntia myöhemmin lähdin pois kassillinen levyjä mukanani. Paahtavan kuumalla kadulla ei ollut sitten yhtään kuuma, kun oli edelliset pari tuntia viettänyt ilmastoidussa kaupassa...
Kotimatkalla kuuntelin intiaanibändin soittoa rannassa, mahtoiko olla sama bändi, joka aina välillä soittelee myös Turussa?

 

Kotona vaihdoin simmareihin ja molskahdin altaaseen. Vaihdettiin kuulumisia ja suunniteltiin illan menoja.

 

Illalla juotiin ouzot S:n ja O:n luona ja lähdettiin sitten Tropicaliin syömään. Horiatikia, tzatzikia, saganakia ja kanasouvlakia sekä viiniä ja vähän vielä lisää viiniä... melko nopeatahtisen ruokailun jälkeen käveltiin Perivolian koululle, jossa esiintyi Manolis Kontaros. Kyseessä olikin kunnon panigiri, mutta kun syömästä juuri tulimme, niin ei oikein enää ruoka maistunut. Parilla eurolla sai retsinapullon, jonka kanssa siinä sitten iltaa istuin pidemmän kaavan mukaan... seuralaiset pakenivat paikalta vajaan tunnin päästä, mutta itse kömmin kämpille vasta aamuviideltä. En olisi silloinkaan vielä raskinnut lähteä, mutta koulun vessa lähes pakotti mut poistumaan paikalta, reikä lattiassa ei oikein iskenyt... istuin sitten vielä omalla terassillani kuuteen asti aamulla, kuuntelin musiikkia ja ammuskelua koululta..

 

 

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai