Keskiviikko 19.8.2009

 

 

 

Aamulla heräsin puhelimen piippaukseen ja viestejä siinä sitten tulikin oikein urakalla... kuuntelin Lissulta lainaamiani levyjä aamufrappeen seuraksi. Sitten siirryin altaalle Monan seuraan. Kotoa saamaani puhelua säesti "oman" kirkon kellojen soitto, joka ilahdutti myös soittajaa Suomessa :) Myös S ja O ilmestyivät paikalle ja lähdettiin sitten kaikki rannalle. Uitiin urakalla, juteltiin mukavia ja kerättiin kiviä ja haaveiltiin suklaakakusta... nelisen tuntia myöhemmin lähdettiin kaikki kotiin ja sitten syöpöteltiin suklaakakkua altaalla, juotiin kahvia, kuunneltiin onnittelulauluja ja avattiin lahjoja. Huoneessa odotti sitten vielä viinipullo hotellin porukalta. Kiitos!

 

Iltasella siirryin jutustelemaan Monan ja Elenin kanssa ja sitten paikalle ilmestyi myös S ja O. Oltiin sovittu Lissun ja Siljan kanssa treffit Alkisille, joten sieltä löytyi lisää illallisseuraa mukanaan upea kukkakimppu. Halauksia, suudelmia ja onnitteluja riitti ja myös ruokaa! Horiatikia, tzatzikia, keftedeksiä, gigantes, kanasouvlakia, stifadoa, viiniä, olutta, lisää tzatzikia, viiniä ja ouzoa. Välillä tanssittiin, kuunneltiin serenadeja ja naurettiin hassunhauskaa hollantilaista... lautasia hajotettiin ja meno oli varsin vauhdikasta... poislähtiessä sain uuden kierroksen halauksia ja suudelmia ja vielä pullollisen viiniäkin.

 

Vietiin kukat ja viini kotiin ja jatkettiin sitten Lissun kanssa matkaa Iriniin. S ja O ilmestyi myös paikalle ja jotenkin sitten seuraavaksi kello olikin jo 4 aamulla. Lissu lähti metsästämään taksia ja me 3 tultiin mun luo ouzolle, kun meitä ei enää huolittu baariin... talo tyhjeni auringonnousun aikoihin...

 

 

Synttärikakku

 

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai