Lauantai 19.8.2006
Aamulla heräsin ensimmäisen kerran kahdeksan aikoihin ja heti oli pakko singahtaa parvekkeelle varmistamaan, että todellakin olen Retyssä. Melkeinpä kylmästä huoneesta kuumalle parvekkeelle siirtyminen oli kovin tuttu tunne :) Hiukan lisää unta ja sitten alkoikin ensimmäinen päivä kutsua!

 

Aamupäivä vietettiin altaalla tuttuja moikkaillen (terkut Kemiin!!!), synttärionnitteluja vastaanottaen ja saaden myös kuulumisia Rhodokselta ja Lefkasista. Joka paikkaan oli annettu hellevaroituksia ja siltä ilma tosiaankin tuntui. Fiilis oli kuitenkin loistava välillä altaassa pulikoiden ja tuttujen kanssa puhellen. Σουλα:n kielitaito oli vuodessa kehittynyt huimasti, joten hänenkin kanssaan pystyi kommunikoimaan melko hyvin :)

 

Välillä oli pakko kuivatella sen verran, että päästiin lähtemään lounaalle. Paikkana oli La Mare, jossa Billy tarjoili meille juustopalloja ja talon salaattia. Juustopallot oli ihan uusi tuttavuus - erittäin herkullinen sellainen!
Vatsat täynnä siirryttiin rannalle, vaikka lippujen väri juuri muuttuikin vihreästä punaiseksi. Pieni tuulenvire vilvoitti hiukan ja rantavedessä kahlailukin oli mukavaa. Kolmisen tuntia kuivalla maalla kuitenkin riitti, sitten oli pakko siirtyä takaisin altaaseen. Altaalla se loppupäivä sitten menikin...

 

Yhdeksän jälkeen lähdettiin voltalle. Käveltiin kaupunkiin päin ja matkalla poikettiin Agrogialiin ouzolle. Siitä jatkettiin matkaa eteenpäin, moikattiin Entasiksen poikia ja jatkettiin vielä matkaa. Päädyttiin Μπιραις-nimiseen paikkaan istumaan. Alkuruoiksi tilattiin kurpitsapalloja ja dolmadeksia sitruunakastikkeella ja pääruoaksi soutsukakiat molemmille. Ruoka oli todella hyvää - lisäksi dolmadekset oli ekat jauhelihatäytteiset vuoden '88 Ateenan reissun jälkeen!

 

Kotimatkalla poikettiin Entasikseen yhdelle drinksulle ja sieltä sitten käveltiin Iriniin. "Vanhan Γ:n" tilalla oli uusi samanniminen nuori mies, joka hauskasti käveli varpaillaan :) Jälleen kerran Irinissä tapahtui se, mikä niin usein ennenkin - yllättäen kello oli yli 4 aamulla... Siinä kohtaa aamua tajusimme lähteä kotiin, mutta jämähdettiin sitten vielä parvekkeelle istumaan aina auringonnousuun asti...

 

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Etusivu

    Valokuvat

    Rethymnon 2005

    Rethymnon 2004

    Vieraskirja

    kauaspois.net

 

     Valid HTML!