Keskiviikko 23.8.2006
Jostain syystä uni ei yöllä tullut ja jo heti kahdeksan jälkeen tein frapeeta itselleni. S. heräsi myös aikaisin, joten aamurasvailujen jälkeen lähdettiin aurinkorasvaostoksille ja aamupalalle pääkadun varteen. Matkalla apteekkiin S. otti lähikontaktia katuun ihmettelessään kannettavien pesuvatien määrää - haloo! Ei tuollaisen syyn takia kannata kaatuilla!!! Tuosta kuitenkin selvittiin pelkällä asfaltti-ihottumalla, joten matka jatkui. Ostosten ja aamupalan jälkeen käveltiin rantaan, josta S. jatkoi matkaansa altaalle ja minä kaupunkiin.

 

Mulla oli suuntana tietysti levykauppa, Music Inn, joka on aina meikäläisen kaupunkireissulla eka shoppailupaikka. Tälläkään kertaa mulle ei myyty Καλοκαιρι2006-levyä, vaan pois kaupasta lähdin kahden tupla-ceedeen ja rannetta koristavan nahkanauhan kanssa. Levyostosten jälkeen kiertelin, katselin ja hypistelin kaikkea vanhan kaupungin kujilla ja lopulta päädyin rantaan frapeelle ja juoruamaan erään bulgarialaisen sisäänheittäjän kanssa. Siitä siirryin pikkuhiljaa kävelemään kotiinpäin ja Flisvoksen baarista S. mut pongasi. Syötiin lounas yhdessä ja siirryttiin loppupäiväksi altaalle.

 

Ilta aloitettiin melkein perinteisesti ouzolla altaalla ja sitten oli suuntana Alkis ja kreikkalainen ilta. Ruokana oli horiatiki, pastitsio ja täytetty tomaatti + täytetty paprika. Jälkkäriksi rypäleitä ja Elenan tarjoamat juomat. Illan aikana isäntä itse istuskeli meidän pöydässä höpöttämässä kaikenlaista ja morkkaamassa tupakkamerkkejä... Musiikki oli tällä kertaa täysin erilaista kuin sunnuntaina ja vierailevana solistina oli Alkisin isä.

 

Kotiin mentäessä Bobby oli baarissa ihan yksin, joten pakkohan meidän oli jäädä sinne seurustelemaan. Jossain vaiheessa seuraan liittyi naapurimme Κατερινα ja Παναγιοτις, joiden kanssa ilta jatkui suomen ja kreikan opiskelulla. Muuten meni ihan hyvin, mutta seuraava joka opettaa kreikkalaisen sanomaan kukkuluuruu, saa luvan opetella vastaavanlaisen sanan kreikaksi... sana ei meinaan ollut kovinkaan helppo... toistakaahan perässä: ΣΚΟΥΛΗΚΟΜΥΡΜΗΓΚΟΤΡΥΠΑ... Suomen kielen opinnot sujuivat paremmin, vaikka joo joo voikin tarkoittaa eri asiaa eri äänenpainoilla sanottuna, samoin selvisi mikä ero on sanalla moi verrattuna sanaa moi moi... Aamuviiteen tuo "opiskelu" jatkui...

 

 

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Etusivu

    Valokuvat

    Rethymnon 2005

    Rethymnon 2004

    Vieraskirja

    kauaspois.net

 

     Valid HTML!