Maanantai 6.9.2004

Aamulla heräsin taas aikaisin, vaikka just vast menin nukkumaankin... juodut rakit korvensi kurkkua...

Rannassa oli edelleenkin punaiset liput, joten siirryin sitten altaalle. Siellä S + L istui jo pyhävaatteissaan odottamassa bussia. Viimeiset höpinät ja tarina surullisenkuuluisasta lippiksen ostosta, halaukset ja sitten heitä haettiin ja jotenkin hotelli tuntui heti kovin tyhjältä...

Juha Veijosen velikin kömpi esiin iloisesti virnistellen... luuli meidän edelleen jatkavan Malibu-frappeen juomista, sillä meillä oli kaikilla frappeet edessä... Monahan heti aloitti tentin, että mitä yöllä oli tapahtunut, kun Bobbykin tuli vasta aamulla kotiin... :)
Mä oli levoton enkä jaksanut olla paikoillani, joten lähdin kaupunkiin. Aallot oli entistä hurjemmat... olin luullut ennenkin nähneeni suuria aaltoja Retyssä, mutta nyt tuli paikoitellen jopa rannan "muurin" yli kadulle... Suolapärskeet kasteli matkalla, mutta se oli ihan hauskaa :) Ekaa kertaa ranta oli tosiaan tyhjä eikä kukaan ollut uimassa!

Rantatie kastuu

Matkalla kaupunkiin poikkesin Pegasukseen aamupalalle/lounaalle ja jatkoin sitten taas matkaa. Kiertelin ja kaartelin, välillä istuin puistossa. Mun yks lempiharrastuksia reissussa on vaan istua jossain,katsella ihmisvilinää ja nauttia elämän pienistä asioista... lopulta sain itseni taas liikkeelle ja ouzo-kauppaan. En viitsinyt tonkia valikoimaa, tiesin ostavani Pilavasia. Nappasin 2 pulloa hyllystä ja menin kassalle. Mun "oma" kauppias ei ollut paikalla, mutta kassatyttö kehui mun valintaa... ovella omistaja tuli vastaan, näki mun pullot ja riemastui mun valinnasta. Lopulta se juoksi vielä mun perään ja antoi mulle Kreikan lipun :)

Tulin taksilla kotiin ja hehkutin loistavaa lomapaikkavalintaani, sillä C. tekstas mulle Haniasta ja kertoi siellä satavan vettä!!! Onpa kiva lähteä etelään lomalle ja päätyä vesisateeseen... olihan Retyssäkin aika ajoin aika mustiakin pilviä ja vuorilla oletettavasti satoi, mutta se ei todellakaan meitä liikuttanut. Meillä kuitenkin melkein koko ajan paistoi aurinko ja pilvet toi vaan pientä hetkellistä viilennystä kuumaan ilmaan.

Alkuillasta lähdin uudelle reissulle kaupunkiin. Ostin kesähitit ceedeen ja bongailin lisää olympia-aiheisia esineitä, jotka maksoivat aivan liikaa... kuka maksaa mukista yli 20 euroa??? Kun oli kerran päättänyt, että jos olen yhtä aikaa siinä maassa, missä olympialaiset järjestetään, niin pakko jotain ko. aiheeseen liittyvää on ostaa, niin ostettavahan se oli. Kun hinnat eivät pudonneet edes kisojen päättymisen jälkeen, oli pakko tyytyä ostamaan vitosen maksava avainkaulanauha...

Keskustassa törmäsin Juha Veijosen veljeen, joka oli Thalassasissa töissä... en mennyt sinne syömään, vaan päädyin takaisin kotinurkille ja Tropicaliin. Pöytää ei ollut vapaana, mutta mut istutettiin baaritiskin taakse, annettiin ouzo-muki käteen ja pyydettiin odottamaan hetki... hetken päästä istuin pöydässä, jossa oli jo valmiina mulle ouzoa ja viiniä... söin tiropitoja (parempia kuin Alkisilla) ja moussakaa (parempaa kuin Entasiksessa, jossa on ennen ollut maailman parasta moussakaa...). Viiniä tuotiin koko ajan lisää, vihreitä shottejakin sain 2... taisin just vaihtaa kantapaikkaa :) En siis viinin tai shottien takia, vaan kun Entasis on kohdannut voittajansa!

Ja taasen kotimatka venyi...


Kirsi 2004 © All Rights Reserved