Lauantai 4.9.2004

Hyvin nukutun yön jälkeen pinkaisin rantaan jo aamulla, mutta liput olivat edelleenkin ikävän punaiset, joten poikkesin lähikaupassa hakemassa lisää rypäleitä ja siirryin sitten altaalle loikoilemaan. Siinä se päivä sitten menikin mukavasti eilen tulleen Tammelalaispariskunnan kanssa mukavia jutellessa ja muita uusia asukkaita ihmetellessä... mihinköhän sillä ilmalla tarvittiin suojakerrointa 20 sekä tennissukkia sandaaleissa, lampunvarjostimen näköistä hattua päässä ja jonkinlaista kimonoa, joka peitti kasvoja lukuunottamatta kaiken?

Juttelin myös norjalaisnaisen kanssa, joka oli Retyssä neljättäkymmenettä kertaa!!! Mulla on vielä hiukan kiinniotettavaa... Sekä norjalaiset että pari Tammelasta kertoi pienestä hautausmaasta Agion Anargiron kirkon takana. Huominen aamukävely suuntautuu siis sinne!

Illalla kävelin muka Petaljotiin syömään - sitä ei vaan enää ollut!!! Tilalla oli Sam's Place ja kahvila... jatkoin sitten suivaantuneena matkaani keskustaan ja söin gyros-annoksen DayNightissa. Hinta oli selkeästi "keskustan hinta", mutta sain sentään vaihtorahaksi ensimmäisen olympia-kolikon, joita olin jo epätoivoisesti metsästänyt.

Tarkoitus oli tulla taksilla kotiin, mutta jotenkin taas löysin itseni kävelemästä... istahdin hotelliin valkkarille ja jutusteltiin siinä sitten T:n ja P:n kanssa. Sovittiin lähtevämme tiistaina juhlimaan läksiäisiä ensin Marilynin kreikkalaiseen iltaan ja sitten haetaan jostain Heaven-niminen yökerho. Baari tyhjeni, minä suuntasin Iriniin...


Kirsi 2004 © All Rights Reserved